Welkom bij de Braziliaanse Kerk in Apeldoorn, Nederland

  Site: Portugues / Nederlands

“De Heer is mijn licht en mijn redding…”

De Mover do Espírito Santo-kerk is een pinkstergemeente die tien jaar geleden in Nederland werd opgericht. Lees onze geschiedenis om meer over ons te weten te komen. Onze diensten vinden elke zondag om 14.00 uur ’s middags plaats. De kerk Mover do Espírito Santo houdt eens per maand, op de laatste zondag van de maand, een dienst in het Nederlands. Onze diensten worden vanaf begin maart 2022 gehouden in het gebouw van de Filadelfia gemeente in Apeldoorn aan de Langeweg 105.

. Momenteel nemen we alle nodige voorzorgsmaatregelen zodat onze leden en bezoekers onze God veilig kunnen aanbidden. We bewaren de nodige afstand zoals vereist door de Nederlandse overheid, zuiveren alle materialen die bij de dienst worden gebruikt, zoals microfoons, stoelen enz. Jij en je gezin zijn van harte welkom!

Santa Ceia 800x600 - Welkom bij de Braziliaanse Kerk in Apeldoorn, Nederland
Dienst met Heilig Avondmaal

Een keer per maand een Nederlandse dienst.

Onze diensten zijn in het Portugees met een Nederlandse vertaling maar iedere laatste zondag van de maand hebben wij om 14:00 uur een Nederlandse dienst met een Nederlandse spreker en Nederlandstalige worship and aanbidding.

In de maanden januari tot en met april 2022 hadden/ hebben wij de volgende sprekers op de laatste zondag van iedere maand: Johan de Vos (januari), Christian Tan van Meerjezus.nl (27 februari), Julias Rajajaan van House of Worship Almere (27 maart) en op 24 april 2022 Bertram van Berchum.

algemeen 2 571x800 - Welkom bij de Braziliaanse Kerk in Apeldoorn, Nederland
Italia 800x800 - Welkom bij de Braziliaanse Kerk in Apeldoorn, Nederland
De Mover do Espírito Santo-kerk opende haar eerste vestiging in Italië, onder leiding van voorgangers Mary en Fabiana.
Compartilhar