Celgroep

  Site: Portugues / Nederlands
celula 800x800 - Celgroep

Kom en doe mee met onze celgroep. Neem contact op: Telnr. 06-55365484 Welkom!

Ze bleven dagelijks onderricht geven in de tempel of bij iemand thuis en gingen door met het verkondigen van het goede nieuws dat Jezus de messias is.

Een kerk opgebouwd uit celgroepen is de meest praktische manier om te leven zoals de vroege christenen deden. Net zoals ons lichaam uit duizenden cellen bestaat bestaat de kerk, die een lichaam is, uit vele cellen van leden die christen zijn.

In de plaatselijke kerk bestaat een cel uit een groep van vier tot vijftien mensen, die samenkomen om de liefde van God te ervaren in gemeenschap met de broeders, en altijd proberen anderen voor Christus te winnen. De cellen maken deel uit van het geheel dat de kerk is. Ze zijn niet geïsoleerd, onafhankelijk, maar onderling afhankelijk.

De cellen komen samen in verschillende steden en wijken, waar ze samen komen om de Heer Jezus Christus te aanbidden en elkaar te bemoedigen. Dus hoewel de kerk bestaat uit vele leden, zijn de leden niet geïsoleerd maar wordt ieder lid bijgestaan ​​door zijn celleider en de andere leden.

Compartilhar